Zoek op je postcode

Zwemschool De Abeel

7.8 / 10.0
(22 stemmen)
Dorpsweg 16
5711TS Someren
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0493494955
Fax: (+31) 0493472000
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@zwemschool-deabeel.nl
51.3864695.717209
22 3.9210526315789 7.8
Gemiddelde waardering uit 22 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Zwemschool De Abeel is een particuliere zwemschool. De zwemschool is opgericht in 2000 en vanaf 1 augustus 2005 gevestigd in een eigentijdse zwemaccommodatie aan de Dorpsweg in Someren.

De zwemschool heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd in Someren en omgeving. Dit is mede te danken aan een team enthousiaste medewerkers. Er is een breed scala aan activiteiten waarbij plezier en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Er is voor elk wat wils.

In onze zwemaccomodatie is veel aandacht besteed aan toegankelijkheid en aan goede en moderne faciliteiten. Hierbij is uiteraard ook rekening gehouden met minder validen. Het zwembad heeft een afmeting van 12,5 bij 7 meter en is voorzien van een in diepte verstelbare bodem (tot 1.75 meter) en een jetstream. Hierdoor is het mogelijk een breed scala aan activiteiten aan te bieden. Het water heeft een constante temperatuur van 32ºC en wordt doorlopend ververst. Alles voldoet aan de strenge eisen van de Wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden (WHVBZ).

Verder is er een zeer ruime kleedruimte met 12 wisselcabines, 1 MIVA cabine en diverse aankleedtafels voor baby's en peuters. Ook is er een gezellige wachtruimte met een koffiehoekje en een speelhoek voor kinderen. Vanuit de wachtruimte is zicht op de zwemzaal.

Achter het zwembad zijn maar liefst 11 parkeerplaatsen gelegen en in de nabijheid ligt ook nog een openbaar parkeerterrein. Voor het gebouw is een ruime fietsenstalling. ’s Avonds is het buitenterrein rondom verlicht zodat u met een veilig gevoel kunt komen zwemmen.

Middels een persoonlijke internetpagina kunnen ouder(s), maar ook de kinderen zelf, de voortgang van de zwemlessen volgen via internet. Grappige figuurtjes laten zien hoe de vorderingen van het kind verlopen. Ook is zichtbaar wanneer de beoordelingen hebben plaatsgevonden. De resultaten kunnen worden uitgeprint en bijvoorbeeld aan opa of oma worden getoond. Verder kun je zien wat de zwemeisen precies inhouden.

Als aan alle eisen wordt voldaan, krijg je automatisch bericht dat je zoon/dochter naar een andere niveau groep gaat of mag gaan diplomazwemmen. Dit wordt op een feestelijke wijze kenbaar gemaakt. Verder kunnen persoonlijke berichten en mededelingen door ons worden verstuurd. Ook is het mogelijk afmeldingen via internet door te geven en als extra service is het voortaan ook mogelijk zelf inhaallessen te plannen ongeacht de reden van afmelding (mits er voldoende plaatsen vrij zijn!).

Bij inschrijving ontvangt iedereen zijn eigen persoonlijke codes om in te loggen. Klik hiervoor op onderstaand logo.

Kenmerken

Activiteiten:
Aquajoggen
Baanzwemmen
Bewegen voor ouderen
Themazwemmen
Therapiezwemmen
Trimzwemmen
één op één lessen speciale kinderen
één op één lessen volwassenen
baby/peuter zwemmen
Vrijzwemmen
Zwangerschapszwemmen
Zwemlessen
Faciliteiten:
Glijbaan
Tillift
jetstream
therapeutische temperatuur
toegankelijk voor minder validen
Soort zwembad:
Doelgroepenbad
Instructiebad
Kleuterbad
Peuterbad
Recreatiebad
Therapiebad

Plaats een review

In de buurt gevonden

Beatrixbad Someren(8.0/10.0)0.9km
Someren - Beatrixlaan 18A
 
 
De Schop(8.0/10.0)3.4km
Asten - Lienderweg 66
 
 
Prinsenmeer(8.0/10.0)4.2km
Ommel - Beekstraat 31
 
 
De Brug(8.0/10.0)9.4km
Mierlo - Arkweg 3-17
Faciliteiten: Glijbaan
Soort zwembad: Natuurbad, Thermaalbad
 
 
Merenveld(8.2/10.0)10.2km
Nederweert - Winnerstraat 1
 
 
Bospark 't Wolfsven Roompot Vakanties B.V.(7.8/10.0)10.5km
Mierlo - Patrijslaan 4
Het Zwem-ABC op Zwembad ‘t Wolfsven Zwembad het Wolfsven is een bevoegde instantie van Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ om in het kader van het zwem ABC opleidingen te verzorgen en te examineren. In de opleiding van het zwem ABC leren de kinderen allerlei vaardigheden die aansluiten op een...meer...
Faciliteiten: Bubbelbad, Glijbaan, Ligweide, Restaurant, Snackbar, ...
Soort zwembad: Instructiebad, Kleuterbad, Natuurbad, Peuterbad, Recreatiebad
 
 

Plaatsen in de buurt

America - Asten - Beek En Donk - Eindhoven - Mierlo - Nederweert - Ommel - Panningen - Valkenswaard - Weert