Zoek op je postcode

Zweminstituut Siemons

6.5 / 10.0
(2 stemmen)
Klein Dijkland 14
1383EJ Weesp
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0294413815
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtpostmaster@silu.nl
52.2991675.041347
2 3.2894736842105 6 6.5
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Kenmerken

Activiteiten:
Activiteiten
Afzwemmen
B-diploma
Diplomazwemmen
Duiken
Groepsles
Leszwemmen
Zwangerschapszwemmen
Zwem-abc
Zwemactiviteiten
Zwemdiploma
Zwemlessen
Zwemmen
Zwemvaardigheid
Faciliteiten:
Begeleiding
Soort zwembad:
Openbaar
Sportcentrum
Verwarmd
Zwemschool

Reviews

Plaats een review
|
Niet doen!
Ik zou deze zwemschool niet adviseren. Men vergeet dat zwemles leuk moet zijn, vooral voor jonge kinderen. Krijg hier meer het gevoel dat het allemaal op geld gaat. De personen die zwemles geven hebben totaal niets met kinderen. Vreselijke zo een baan of niet? Jammer hoor!
Geen
Alles
Waardering:
1.0 2.0
|
Niet aan te raden
Ook wij zijn niet tevreden over zweminstituut Simons in Huizen. Veel wisselingen en te weinig afstemming onderling of met de ouders. Traject wordt onnodig lang gerekt. Een soort lopende band werk waardoor connectie met kind bijna mist.
-Als ouder mag je aan de kant van het zwembad zitten tijdens zwemlessen -Groot zwembad -Flexibel met zwemtijden -Geen wachtlijst
-Duur: Prijs -Kwaliteit verhouding klopt niet -Onnodig lang rekken voor het behalen van diploma's waardoor het traject te lang duurt -Onvoldoende afstemming met ouders -Te veel wisselingen leerkrachten -Onvoldoende afstemming tussen leerkrachten onderling (overdracht)
Waardering:
1.0 2.0
|
Te duur voor hetgeen er geboden wordt
Er wordt gezwommen in kleine groepen met 1 leraar voor max 4 kinderen. En daardoor wat duurder. Ik had gedacht dat hierdoor meer aandacht voor het kind zou zijn, wat helaas niet waar is. Er wordt NIET gekeken naar de individuele kinderen, feedback naar ouders is er niet. Geen mogelijkheid om vragen te stellen (alleen bij betalen iedere week, maar dan heel snel omdat de andere ouders staan te wachten, en degene die de betaling doet, geeft ook zwemles). Mijn kind zwemt nu bij een andere zwemschool en daar gelijk goede terugkoppeling. Gekeken wat ze nog niet kan en daar extra in oefenen. Resultaat dat ze nu snel mag gaan afzwemmen (ook doordat ze daar 1 x per maand afzwemmen hebben ipv 2 x per jaar). Bij Siemons zou mijn kind over een half jaar heel misschien in aanmerking komen voor afzwemmen. Duurder is wat mij betreft zeker niet beter. In dit geval alleen nog slechter. Het enige voordeel is zwemmen op Ijburg en lekker dicht bij in de buurt. De kwaliteit in Huizen is anders dan de kwaliteit op IJburg.
Dichtbij in de buurt, op IJburg tenminste
Te duur Onpersoonlijk en geen feedback Niet gekeken naar individuele kind en haar/zijn zwemkwaliteit Kleine kleedkamers Onhygienisch Klein zwembad waardoor oefenen in meters zwemmen niet mogelijk is
Waardering:
2.0 4.0
|
Fijne omgeving om in te leren zwemmen
Een super gezellig zwembad, met leuke leraren. Al mijn kleinkinderen hebben hier leren zwemmen en de volgende staan al weer klaar om te gaan starten. Lekkere kleine groepjes waardoor kinderen echt heel goed de techniek leren. Top!
Kleine groepjes. Je mag langs het zwembad zitten en kijken en kan je vragen kwijt. Warm water Technisch goed leren zwemmen.
Het kan er soms warm zijn binnen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer tevreden ouderwets gezelligheid met aandacht voor je kind!
Wij zijn zeer tevreden over Siemons zweminstituut. Gezellige zwemlessen met persoonlijke aandacht (dat kom je niet vaak meer tegen). Deskundige zwemlessen door vriendelijk personeel. Het is voor onze kinderen altijd een feest als we gaan zwemmen bij dit zweminstituut!
Kleinschalig, individuele aandacht, lekker warm water en vriendelijk deskundig personeel.
Kinderen vinden het zo leuk dat ze eigelijk niet meer naar huis willen..
Waardering:
5.0 10.0
|
niet tevreden
Niet tevreden zijn wij over de Zweminstituut Siemons in Weesp. Continu andere leraren , zelfs tot aan 10 vrschillende in 3 maanden tijd, en als je er iets van zegtbalen ze daar van en krijg je een snauw! Tevens is het erg storend voor de kinderen dat er continu mensen/kinderen aan de ramd van het zwembad spelen, dit is erg storend tijdens de les. Zonde ven het geld....zoek alsjeblieft een andere zwemschool!!! 10 x beter voor minder geld!
priveles
teveel wisselende leraren superduur afleidend door de mensen/kinderen aan de rand van het zwembad
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Bijlmer Sportcentrum(8.0/10.0)6.1km
Amsterdam - Anton de Komplein 157
 
 
Amsterdam ZuidOost(7.8/10.0)6.1km
Amsterdam - Bijlmerpark 76
 
 
Stichting Meerbad Abcoude(8.0/10.0)6.2km
Abcoude - Dominee Bleekerhof 55
Faciliteiten: Begeleiding, Bubbelbad, Receptie, Stoombad
Soort zwembad: Instructiebad, Peuterbad, Recreatief, Sportfondsenaccommodaties, Verwarmd
 
 
Het AGO Zwembad(7.6/10.0)6.5km
Diemen - Kriekenoord 17
 
 
F.B. Duran bad(7.2/10.0)7km
Diemen - Ouderkerkerlaan 10
 
 
Stichting Amstelbad(8.0/10.0)8.1km
Ouderkerk aan de amstel - Vredebest 28
 
 

Plaatsen in de buurt

Abcoude - Almere - Amstelveen - Diemen - Hilversum - Huizen - Loosdrecht - Nieuwersluis - Ouderkerk Aan De Amstel - Vinkeveen