Zoek op je postcode

Openluchtzwembad De Vliet

7.2 / 10.0
(1 stem)
Voorschoterweg 6
2324NE Leiden
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0715765925
Website:
52.1396444.481004
1 3.6173913043478 4 7.2
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Reviews

Plaats een review
|
een leuke dag gehad
Op deze eerste en misschien wel ook laatste mooie dag van deze zomer zijn we naar dit zwembad geweest. We hebben met onze 2 kinderen een prima ontspannen dag gehad.... de kinderen konden zich veilig vermaken in het mooie kinderbad waar ze zich uren lang bezig hielden. Tussendoor konden we 1 voor 1 met ons oudste zoontje zwemmen in het ondiepe bad... Alles zag er schoon uit en de enorme ligweide bood plaats genoeg voor iedereen om lekker van de zon te genieten.
Ideaal voor kinderen en mooie grote baden...
Het gedeelte van het bad waar de glijbaan in uitmond is véél te ondiep! Tijdens de "landing" van de enige rit die ik op die baan maakte brak ik zowat mn stuitte... een pijnlijke ervaring die ik de komende week nog zeker zal voelen.
Waardering:
4.0 8.0
|
prima zwembad
ik vind het een heel leuk zwembad en ben ook blij dat het iedere jaar weer opengaat
voor kleine kinderen is het badje super veel overzicht
kleedruimte kan wat aan gedaan worden
Waardering:
4.0 8.0
|
Prima zwembad
Even inhakende op 'keizer' van 7 april: er wordt elk jaar weer een strijd geleverd om dit bad open te houden. Het kost veel geld, moeite en inzet maar blijkbaar ziet men (oa de gemeente) de meerwaarde van het openhouden van dit zwembad in. Is het dan zo vreemd, heer/mevrouw Keizer, dat er geen geldverslindende projecten als verbouwingen worden opgezet die tot doel hebben dat u niet met (half)blote mensen in een kleedruimte wordt geconfronteerd?? Waar gáát dit over?? We hebben zelf de mogelijkheid om onze nek én onze ogen te bewegen zoals wij dat zelf willen, dus ik stel voor dat u gewoon een andere kant opkijkt? En dankbaar bent dát het open gaat dit jaar?
Groot bad, aparte kinderbaden met glijbanen, prachtige zonneweide, kluisjes, vriendelijk personeel, goede controle, goed cafetaria, overal gratis bankjes of ligstoelen, veel (gratis)parkeerplaats
Een enkele zeurderige bezoeker
Waardering:
5.0 10.0
|
Gemakzuchtigheid t.a.v. hygiene! en kleedruimte!
Het bevreemdt mij al een lange tijd(al een paar jaren lang!), dat er niet een beleidt is om bezoekers erop te wijzen alvorens in het zwembad te komen zichzelf te reinigen via de douche!!! Vervolgens het regelmatig reinigen van het water laat ook de wensen over. De open kleedruimtes aan het begin van ingang een niet begrijpelijke indeling. Ik hoef niet op voorhand te worden geconfronteerd met ontbloot zijn van mensen die daar staan om te kleden.
De ruime aanbod van kleedhokjes. Tevens van toiletaanbod op ruime schaal. De relaxte sfeer van het personeel.
Niet letten op het douchen op voorhand in het zwembad te belanden. Vrij vies zijn op het helft van de dag van het bad. Het lijkt soms erg verdacht, dat het bad zelfs pas de volgende dag eens wordt gereinigd??? Open ruimtes nabij ingang van kleedruimte. Ik hoef geen bloot te zien op voorhand bij aankomst van het zwembad!!! Al jaren een onbegrijpelijke indeling van dit openlucht zwembad!!!
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Vijf Meibad(8.0/10.0)1.1km
Leiden - Boshuizerlaan 1
 
 
Hottubgarden Voorschoten(7.6/10.0)1.1km
Voorschoten - Leidseweg 373
 
 
Sportcomplex De Zijl(7.8/10.0)2.7km
Leiden - Smaragdlaan 99
Faciliteiten: Begeleiding, Douche, Glijbaan, Instructrice, Waterglijbaan, ...
Soort zwembad: Doelgroepenbad, Openbaar, Recreatiebad, Sportcentrum, Sporthal, ...
 
 
De Dolfijn(7.8/10.0)7.5km
Hazerswoude Rijndijk - Potgieterlaan 73
 
 
De Fluit(8.0/10.0)7.9km
Leidschendam - Fluitpolderplein 1
Soort zwembad: Buitenbad, Openbaar, Recreatief, Sportcentrum, Sporthal
 
 
Prins Willem Alexanderbad(8.2/10.0)8.2km
Koudekerk aan den Rijn - Kerklaan 18
Faciliteiten: Begeleiding, Kleedhokjes, Speeltoestellen, Toezicht, Toezichthouders, ...
Soort zwembad: Buitenbad, Openbaar, Openluchtbad, Peuterbad
 
 

Plaatsen in de buurt

Alphen Aan Den Rijn - Hazerswoude Rijndijk - Koudekerk Aan Den Rijn - Leidschendam - Moerkapelle - Noordwijk Zh - Noordwijkerhout - Pijnacker - Voorschoten - Zoetermeer