Zoek op je postcode

Hammam Cleopatra

6.3 / 10.0
(21 stemmen)
Slaghekstraat 80
3074LP Rotterdam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0624300207
51.8974334.509118
21 3.1585160202361 50 6.3
Gemiddelde waardering uit 21 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
zeer slecht
Geen
Personeel was onaardig en kon amper nederlands praten. Onhygienisch en onprofessioneel. Behandeling duurde kort en was niet waard voor de prijs. GGD moet zeker een keertje langs gaan daar.
Waardering:
1.0 2.0
|
Never nooit meer
Zie minpunten
Geen
Onhygiënisch. Bij het harsen lag k op handdoek waar anderen ook op hebben gelegen.. personeel spreekt slecht nederland's. Roddelen in het arabisch. ze zijn best hardhandig. Mijn rug is open gehaald tijdens het scrubben en ipv excuses krijg je te horen dat je het niet gewend bent, terwijl ik vaker een hammam heb bezocht. Er wordt ook niet aan je uitgelegd wat er gaat gebeuren.
Waardering:
1.0 2.0
|
Vreselijk!!!!
Nooit meer... voel me afgeperst!!! Je betaald voor iets en je gaat met pijn naar huis.
Bij t harsen was de handdoek van de behandeltafel niet vervangen, ben voor de helft gewaxt omdat het te veel pijn deed, dame zei toen je bent t niet gewend maar dit is niet de eerste x dat ik gewaxt hebt, onhygiënisch, personeel roddelt constant in het Marrokaans en kijkt je dan aan, geen uitleg over de behandelingen, zeer onvriendelijk,
Waardering:
1.0 2.0
|
RANZIG!
Wat een afschuwelijke mensen. Alleen maar in het Marrokaans schreeuwen. Van ontspanning kwam niks terecht. Tijdens massage ging mevrouw ook nog eens bellen. Eigenaresse weet ook niet goed wat ze doet. Het was er vies.
Dat ik nooit meer terugga.
Personeel Massage Eigenaresse Waardeloze behandeling Niet schoon
Waardering:
1.0 2.0
|
Niet hier komen! Zonde van je geld
Je komt in koude hamam terecht. Daarnaast is het vies en wordt het niet schoongemaakt als andere klanten daar hebben gezeten(met bv modderbad- behandeling). De stoomcabine wordt uitgedaan als zij vinden dat het uit moet. Kwasten voor het gezicht worden niet afgespoeld als ze klanten daarmee hebben behandeld. Jammer dat sommige ''positieve''reacties van het personeel van de hammam komt, en dus toekomstige klanten worden opgelicht/gedupeerd/belazerd. Eigenlijk is het niet eens 1 ster waard!
GEEN
Koud, onhygiënisch, je voelt je opgejaagd, het personeel praat geen Nederlands
Waardering:
1.0 2.0
|
Super hammam
Nu weer voor de 7e keer geweest. Telkens met een ander persoon die ik meeneem, die een super beleving heeft gehad. De eigenaresse Meriayam zorgt dat je er direct thuis voelt. Kan wel eens zijn dat je moet wachten, maar dat vult zij aan met extra kosteloze behandelingen en zelfs met een broodje en thee. Dit is MIJN HAMMAM!
Schoon, vriendelijk, respectvol!
Om een minpuntje te moeten geven; het kan zijn dat je moet wachten op je volgende behandeling,maar dit wordt extra goedgemaakt
Waardering:
4.0 8.0
|
NOOIT MEER
Voor een hammambehabdeling geweest met groupon moest ook nog kosten bijbetalen wat Niet besproken was!
Geenn!!
Dit noem ik absoluut geen hammam, Het was er koud en vies haren overal op de grond bovendien kwamen er nog kosten bij die vooraf niet besproken waren. Personeel die roddelt waar je bij bent ben getrouwd met een marokaanse man dus dames verstond alles!!!
Waardering:
1.0 2.0
|
dieven
nooit meer!!
geen
het zijn dieven als je spullen kwijt raakt bij hun of laat liggen.of hun doen een siraad bij je af.dan pikken ze het.je ziet je spullen niet meer terug!
Waardering:
1.0 2.0
|
Jammer en nooit meer
Gisteren geweest met een vriendin. Mn vriendjn werd door de wat oudere mevrouw zowat uitgemaakt voor dief. De eigenaresse had mn vriendindin toestemming gegeven om Zeep te pakken ban de Toonbank tegen betaling uiteraard waarom de oudere mevrouw schreeuuwend kwam van ' wat doe je je moet tvaan mij vragen waarom denk je dat ik hier sta?' Mn vriendin uitgelegd dat ze t al Aan iemand had gevraagd. De mevrouw volhoude 'ja maar wie ben ik dan'? Bij binnenkomst geen uitleg over de faciliteite en bij wie we vr welke vragen kunnen zijn. Erg onpersoonlijk vind ik zelf. Erg denigrerend en respektloos naar de klant toe. Een drankje in een plastic bekertje tojdens de hamam behandelingen het is hartstikke vies als er drank in de hamam op de grond valt. Daar word niet aan gedacht mensen lopen daar met blote voeten. De oudere vrouw had in de gaten dat ze foutzat dat merktenn we aan haar houding ze probeerde aardig te doen maar een excuus kwam Er niet van af erg onprofessioneel jammer jammer jammer we waren spontaan nr de hamam gegaan maar om dan uitgemaakt te worden vr dief vr een zeepzakje van een euro hadden we ni nij stilgestaan. Ps we hadden alleen entree betaald we wilden geen behandelingen zoizo vanwege eerdere ervaringen.
Mooie hamam Vriendelijke eigenaresse en medewerksters (behalve de oudere mevrouw)
Geen duidelijke visie Verschillende visies van verachillende medewerkers de ene zegt pak de zeep zelf mijn hamam is jouw hamam en de andere zegt je moet t aan mij vragen (schreeuwend) Geen uitleg vooraf over de faciliteiten Drankje in de hamam kan niet alles word vies. Teveel mensen tegelijk willen behandelen alles draait om geld verdienen. Wij kwamen plus een groep vr een vrijgezellenfeest 7 meiden met alle 7 een behandeling plus een meid die dr wenkbrauwen gesaan wilde Hebben. Erg jammer
Waardering:
1.0 2.0
|
Jamme
Vandaag spontaan met een vriendin nr de cleopatra hamam geweest. Alleen entree betaald omdat we zelf alles wilden doen bij elkaar. Netjes en schoon hamam het was dan ook niet zo druk. Op een gegeven moment wilden we scrubben en wilde mijn vriendin van dat standaard zeep Halen in plastic. Zelf wilde Ik Niet maar ze haalde T toch voor Ons allebei. Voordat ze de hamamzaal Uitliep liep ze eerst nr de eigenaresse die met een behandeling bezig was om Te vrage of ze zeep kon kopen. De Eigenaresse zei: mijn hamam is jouw Hamam pak T maar van de toonbank. Dus mijn vriendin daarnaartoe en pakken, komt een andere wat oudere werkster naar haar toe gerend roepend van 'wat doe je wat doe je???? Je moet t aan mij vragen!! Mn vriendin schrok omdat ze t al aan de eigenaresse had gevraagd en die zo vriendelijk zei dat mn vriendin t als haar eigen hamam moest zien. En van de oudere mevrouw moest ze het vragen. Dit legde mn vriendin dan ook uit en dat t om Een zeepje van 1 euro gaat en dat ze dat heus niet gaat stelen. Waarop de oudere juffrouw zei 'ja maar wie ben ik dan wrm sta ik hier dan ik heb tog ook een taak'. Blijkbaar verlangt ze vanzelfsprekend respekt van klanten terwijl ze het eerst niet netjes uitlegt. Wel jammer mn vriendin is erg gekwetst weggegaan. Er kwam ook geen excuus van af. Erg jammer. 2 verschillende visies van 2 medewerkers was overigens verwarrend. Geen duidelijke toon binnen de hamam.
Zie omschrijving
Zie omachrijving
Waardering:
1.0 2.0
|
prima hamam!
Beetje bang geworden na wat slechte reviews maar tegendeel bewezen! Prima Hamam! Was echt heerlijk!
schoon, gezellig en gemoedelijk
iets ruimere kleedruimte zou wel fijn zijn.
Waardering:
4.0 8.0
|
@ henriette en Lilian
Deze recensie is bedoeld voor Henriette en Lilian Ik heb ook een bezoek gebracht bij de Hammam Cleopatra. En wat u zegt klopt totaal niet, ik heb gevraagd of ik mijn haren kon fohnen en mezelf op te maken. Toen werd ik begeleid naar de salon, de stopcontact was wel aanwezig, dus dat is uw fout dat u dat niet gevraagd heeft!!!!
U zoekt een reden om de hammam af te zeiken.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
lekkerrrrrrrr :-)
Scrubbehandeling was inderdaad niet inbegrepen bij de Groupon bon .. Is wel essentieel en dus zou wel inbegrepen moeten zijn (dus Groupon wat duurder ..) Behandeling is niet te vergelijken met een bezoek aan de Thermen maar moet echt als een lichaamsbehandeling gezien worden van plm. 2 uur en is ons goed bevallen. Dat de medewerkers de taal niet helemaal machtig zijn verhoogt volgens mij alleen de sfeer van de Hamam .. In verband met afwezigheid van mogelijkheid om haren te fohnen (wij zagen geen stopcontact en hebben verder niet gevraagd ...)zouden wij een volgende keer aan het einde van de dag of in de avond willen gaan ..
- Goede behandeling -
- geen goede gelegenheid om jezelf op te maken of haren te fohnen na afloop (is toch handig als je niet in Rotterdam woont en nog even wilt gaan lunchen of winkelen).
Waardering:
4.0 8.0
|
superslecht
Echt een afrader.het is een doe-het-zelf hamam dus lieve mensen koop n lekker masker of pak in je tuin wat modder en smeer het op je lijf..want daar is t geen haar beter!( ja misschien die je vindt in de scheermesjes in de douche) ;)
Helemaal niet
Veelste veel
Waardering:
1.0 2.0
|
teleurstelling
ik ben het eens met de eerste reviews. de hammam zelf is netjes en mooi, de eigenares vreemd en de medewerkers niet sociaal en niet communicatief. ze behandelen je idd niet als een klant en dus loop je de deur uit met een zeer ontevreden gevoel. de behandelingen zijn kort, onhygienisch en onpersoonlijk. je kunt niets vragen, want je wordt niet verstaan etc etc.....teleurstelling! ohja, er worden idd steeds extra dingen afgetroggeld en dat is dan uiteindelijk binnen 1 minuutje gedaan...niemand let op tijden of begeleid je. bah!
...de hammam zelf...in zekere zin...er was 1 medewerker die wel vriendelijk was, maar ja, zo zouden ze allemaal moeten zijn
zeer slechte service
Waardering:
1.0 2.0
|
Bassisarrangement
Heb cadeau bon van mijn collega,s gehad, het was heerlijk, heb mij nog nooit zo schoon gevoeld.
Heerrlijkkkkkkkkkkkk
geeen
Waardering:
5.0 10.0
|
Groupon bon
Wij zijn met zes vriendinnen naar Cleopatra geweest, was heerlijk, wij voelen ons tien jaar jonger.
Geweldig
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Groupon-bon
Wij zijn 21 mei naar hammamcleopatra geweest, wij hadden geen extra behandelingen genomenen, maar alleen wat wij via groupon hadden besteld. Behandelingen waren perfect, personeel is heel aardig. Dat je je badjas aan moet doen als je een kopje thee wil drinken dat is dan toch logisch. Thuis ga je toch ook niet met je natte broek op je bank zitten. Sommige doen hun natte bikini onder badjas en dan willen ze als nog gaan zitten maar dat hoort ook niet. Ik ga elke maandag en voel me lekker herboren .
alles naar wens
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
NOOIT MEER CLEOPATRA
Vandaag ben ik met mijn moeder en zusjes naar deze hammam geweest. We hadden er erg naar uitgekeken maar helaas is het ons niet bevallen. We hadden grouponbonnen en misschien is dat de reden dat we ons niet echt welkom voelden. Bij aankomst al probeerden zij ons een scrubbehandeling te verkopen maar we besloten om eerst naar binnen te gaan en later te beslissen wel of geen scrubbehandeling te ondergaan. We hadden uitgeprint wat er allemaal in het arrangement zat maar zij probeerden steeds te ontsnappen aan de dingen waar wij voor betaald hadden. Tijdens de modderbehandling kregen we snel een drankje aangeboden en we kregen steeds het gevoel dat zij van ons af willen. We mochten niet in onze badjassen tussendoor thee drinken in de rommelige lounge omdat onze badjassen een beetje nat waren. vanzelfsprekend hadden wij geen zin meer in de scrubbehandeling of in een kopje thee. Het is niet aan te raden naar deze hammam te gaan.
De vrouw die ons een zeepzakbehandeling en overige behandelingen gaf, was erg aardig en zij heeft ons goed geholpen. De overige dames waren onvriendelijk.
zie hierboven
Waardering:
1.0 2.0
|
Groupon-voucher.
Heerlijk, was fijn.
Aardig, lief, schoon, hammam ruimte is heel mooi.
Ze moeten nederlands leren, maar opzich hebben wij geen problemem mee.
Waardering:
5.0 10.0
|
Groupon bon.
Ben maandag geweest, kwam binnen, was harstikke druk, dacht wauw hier wil ik niet zijn,maar eenmaal de hammam in toen dachten wij : wij willen niet weg, het was supper lekker en gezellig. Alles was schoon en vries
Perfect.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Groupon voucher
wasssssssssssss heerrrrrrrrrrlijkkkkkkkkkkkkkk, hebbbbbbbbbbbb genoten
alles was super!!!!!!!!!!!
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Groupon-
Voel me net een baby, ben nog nooit zo schoon geweest.
Prima, was heerlijk.
Niets
Waardering:
5.0 10.0
|
Groupon
Ben herboren
Heerlijk
Geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Groupon-voucher
Ik snap negatieve reacties niet, was gewoon lekker, lekker schoon, lekker belangrijk dat ze geen nederlands spreken.Alles maar hun werk goed doen.
Lekker
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Groupon-Arrengement
Afgelopen vrijdag ben ik naar hammam geweest, was perfect, niets om aan te merken, gewoon hoe hammam hoort te zijn.
Schoon, aardig,behulpzaam.vriendelijk
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
groupon_bon voucher
In een woord: geweldig
alles
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Groupon-Bon
was vrijdag geweest, toen ik de revieuws had gelezen wilde ik niet meer gaan maar toen dacht ik moet het zelf mee maken. Het was lekker en heel schoon, massage was goed, de medewerkers zijn harstikke lief. Ze spraken niet zo goed nederlands maar dat maakt mij niet uit als maar de behandelingen goed zijn. En dat was wel zo, alles was perfect.
Lief, vriendelijk, schoon, behandelingen zijn goed
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Groupon-Bon
wij hadden bon bij groupon gekocht voor moederdag. Mijn tante en mijn moeder zijn geweest en hun ervaring was goed, ze gaan er zeker terug.
alles was goed
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Lux arrangement
Ben vandaag naar Cleopatra geweest, heb alles gedaan ook mijn gezicht, hier lees ik veel reactie waarvan ik den getver waar zijn jullie mee bezig. Het is hammam geen 5 sterren hotel. alles was heerlijk en alles is schoon. dat je dingen apart moet boeken en betalen dat doe je overal als je iets extra wil.
Vriendelijk, schoon, lekker
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Grouponvoucher
Bij binnenkomst kregen wij te horen dat in onze behandeling geen scrub in zit, waar wij geweigerd hebben om het te doen, daarna zagen wij hoe zij de scrubbehandeling deden, hebben wij ook gekozen om het maar te doen, het was heerlijk ervaring, had nog nooit zo gescrubd, was gewoon lekker , heb er geen woorden voor. Zeepzakmassage was ook lekker.
Alles was goed
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Groupon-Voucher
Ik had cadeaubon van mijn collega's gekregen,was heerlijk, vooral de massage. Heb met de meiden nog daar gegeten. Alles is daar schoon en vries. Ze zijn daar allemaal vriendelijk en lief.
Alles was lekker
Geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Bon via groupon.
Bij binnenkomst krijgen we thee en zelf gemaakte cake,was heerlijk, behandelingen waren ook verrukkelijk, niets om aan te merken. Alles is schoon . Wij hebben ook scrubbehandeling betaald maar daar hebben voor gekozen.
alles was lekker
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Basisarrangement
Heb cadeaubon van mijn vriendin gehad, was heerlijk,dames werken, vriendelijk, schoon.Alles was perfect
alles was naar wens
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Grpouponvoucher
Hammamcleopatra
Alles was lekker en schoon. Ik snap niet waarom mensen veel zeuren over een behandeling waar ze 20 euro hebben betaald.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Groupon Hammam behandeling
D.m.v. een grouponvoucher kennisgemaakt met deze hammam. Actie bedroeg € 39,- voor 2 personen voor het "luxe" arrangement. Het scrubben (€ 18,- pp) en de scrubhandschoen (€ 5,50 pp) zaten hier nog niet bij. Tijdens de desbetreffende, relatief korte, gehaaste en ongeïnteresseerde behandelingen, werd er constant gepraat door de 2 dames. Niet bepaald rustgevend... Ook tussendoor wordt er geprobeerd om je nog een creme aan te smeren voor € 5,-. Alleen de eigenaresse (?) sprak Nederlands en voor de rest nagenoeg niemand. Onhygiënisch centrum, met ongeïnteresseerd personeel en belachelijke prijzen!! Ik zou iedereen afraden om hier naar toe te gaan!
Helaas heb ik geen pluspunten kunnen vinden.
De hygiëne, het (norse en niet Nederlands sprekende) personeel en de prijzen...
Waardering:
1.0 2.0
|
Wat een oplichterij
Via groupon een vip behandeling geboekt . De meest uitgebreide behandeling die er was . Nog gekeken op de site van Cleopartra zag er goed uit.daar aangekomen werd ons aangeraden een scrubbehandeling en een massage te nemen. Scrubwashandje moest je ook nog kopen .bijkomemde kosten 76 euro.. Het arrangement was per 2 personen 50 euro plus nu 76 euro . Dat is dus 126 euro. Toen we de folder vroegen was een basisarangement per persoon 45 euro en daar zat alles in scrubbehandeling, massage, alleen het beroemde scrubwashandje niet.Toen ik vroeg hoe dat in elkaar zat zeiden ze maar dat is een grouponarangement daarvoor gelden andere regels.nou dit vind ik nu de boel bedonderen. als ik nonen bon koop voor een 3 gangenmenu en ik krijg alleen een voorgerecht is dat ook niet eerlijk.Groupon is bedoeld om reclame te maken en mensen enthousiast te maken om nog een keer te komen,maar dit is oplichterij
Was nog nooit naar een Hamman geweest vond het heerlijk .Ik ga beslist nog een keer maar niet naar deze .Ik zoek wel een andere op waar ze wel eerlijk zijn
Een hele nare nasmaak. Zeker iets voor het programma opgelicht ,
Waardering:
1.0 2.0
|
Onhygiënisch en onpersoonlijk
Groupon gekregen voor mijn verjaardag. Toen we binnen kwamen kreeg ik al mijn twijfels...toen ik de "receptioniste" zag. Wat een puinhoop, en midden daarin zaten de dames uit een grote schaal te eten! We mochten daarop naar de kleedruimte waar kluisjes stonden en verder een hoop troep, geen kapstokken of bankjes voor je spullen. Toen in bikini naar Hamam ruimte, waar al andere dames aanwezig waren. Er was maar 1 dame die hielp dus het duurde allemaal een eeuwigheid! Vond het er allemaal maar smerig uitzien en de "gezichtsbehandeling" werd bij iedereen met hetzelfde kwastje opgebracht, zal maar zwijgen over de scrubhandschoen (wisten we niet) Schandalig dat je voor t scrubben apart moet betalen, smeren ze je nog even een rozencreme op, kosten 5 euro, schijnt lang te moeten ruiken...na drie minuten in die stink omkleedruimte was t al weg en onze huid voelde niet zacht maar stroef! Zeepmassage was een aanfluiting net als de drankjes die je tussendoor kreeg. Na afloop deed de pin t niet, als je geen contanten had mocht je ff internetbankieren....
Geen
Enge bazin, die elke zin begint met schatje. Hygiëne.
Waardering:
1.0 2.0
|
heerlijk, schoon en vriendelijk!!!!!!
via groupon geboekt, zag later pas de recensies en dacht, o, hoe zal het zijn! Nou, het was heerlijk, niets dan lof voor alle dames, die er werken, het was er schoon, daar werd ook goed op gelet en de behandelingen zijn heerlijk, goede massage, alles prima in orde. Gaan zeker nog een keer terug!
Alles werd goed uitgelegd, en naar gevraagd of alles oke is, prima massage en de scrub was heerlijk. De dames zijn vriendelijk. dus helemaal top.
wij hadden scrub-handschoentjes zelf bij de drogist gekocht, maar dit waren niet de juiste, die kan je beter hier kopen, en de behandeling kost 18,75 totaal, is toch wel prijzig,dit bedrag kwam er nog apart bij, het is het waard hoor, maar mag wel iets goedkoper.
Waardering:
5.0 10.0
|
Vip arrangement
Wij hadden via groupon een vip arrangement. Ik had eigenlijk geen zin meer om te gaan toen ik de reviews had gelezen. Maar....het is ons hartstikke goed bevallen! Het was schoon, je kreeg duidelijke instructies wat de bedoeling was en de scrub-- en massage/zeepbehandeling was heerlijk! Enige minpuntje is inderdaad dat je de scrubbehandeling apart moet betalen en dit wel redelijk prijzig (18,25) is. Ik vind het zeker een aanrader!
Schoon. Fijne, lange massage. Aardig personeel.
Apart bijbetalen van de prijzige scrubbehandeling
Waardering:
4.0 8.0
|
Voel me afgelegt
Een bon met scrubbehandeling,modderbad,sauna ,voor 2 pp,van tevoren gebeld voor info, we moesten alleen handdoek en bikinibroekje meenemen verder niets daar aan gekomen moesten we voor de scrubbehandeling en washandje kopen van 5,50 Als je een bon hebt met die behandeling lijkt het ons onzinnig dat je dan voor 11,00 nog eens washandjes moet kopen die nog geen 0,50 cent waard zijn Het is beslist geen aanrader wat ons betreft.
Waardering:
1.0 2.0
|
Hammam en groupon
Samen met drie vriendinnen een summer de luxe geboekt. We werden niet echt gastvrij ontvangen, moesten scrubben extra bijboeken, a18,75 pp. Omdat we zelf handschoentjes bij hadden( die de dames niet wensten te gebruiken) werd het 12,75 pp. Handdoek of badjas was niet nodig. Later werd duidelijk waarom niet. Door de dames die ons behandelden werden we bij een vraag redelijk afgesnauwd, wanneer je aan de beurt was werd je steeds geroepen met"schat,kom"? Na het insmeren met modder vertrok het personeel, ons achterlatend met een plastic wegwerp bekertje jus. Niks gezellige entourage en lekker relaxen. De Hammam zelf was oké, maar het personeel gaf ons niet echt het gevoel plezier te hebben in hun werk, en hun gasten te willen verwennen. Om over de geboden begeleiding( volgens de voucher wel inbegrepen) maar te zwijgen. Geen aanrader!!
Schoon.
Zie boventaand
Waardering:
1.0 2.0
|
domper
Er waren veelste veel mensen om te behandelen...onpersoonlijke sfeer...verstond ze niet want ze spraken geen nederlands. Vip behandeling van 2.5 uur duurde amper half uur.massage was behoorlijk ruw...hier ga ik niet meer heen!
Kreeg een plastic bekertje jus
Alles
Waardering:
1.0 2.0
|
Hammam behandeling.
Ik ben vanmiddag met mijn moeder en zusje geweest en ik vond ht heerlijk. Ik moet toegeven dat hun Nederlands niet helemaal geweldig was maar het was te doen. We hadden een pakket genomen van p.p. 35 euro. we werden gescrubd met een duur dat wel genoeg was. Ook een modderbehandeling erbij wat ook met een normale hoeveelheid op mn huid werd gesmeerd, zeepbehandeling was heeeeeerlijk, ze masserden alles heerlijk! voeten hoofd rug schouders ALLES heerlijk, enige minpunt is dat ht nog wel een half uur langer mog doorgaan =D en door de haarmasker als laatst ging mn haar heerlijk glanzen, ik weet jiet waarom zoveel mensen klagen.. die hammam bij Cleopatra in Rotterdam is er nu 3 jaar en alles was schoon, de vrouwen en materialen, de vrouwen waren trouwens ook vriendelijk.
aardige mensen, goed ontvangst, hygienisch
de vrouwen die je behandelen mogen wel iets beter Nederlands leren
Waardering:
4.0 8.0
|
Matig
Bij binnenkomst werd gelijk verteld dat we pp. 18,35 moesten bijbetalen voor scrubben plus het washandje. Je werd in een stoom cabine gezet, zonder aanwijzingen. Vervolgens ruwe massage en tussendoor gezichtsbehandeling ertussen gepropt Geen aanrader!
Aardige mensen
Geen ervaring
Waardering:
1.0 2.0
|
Enorme teleurstelling
Inzepen was hooguit 3 minuten insmeren met zeep. Scrubben 5 minuten, modderbehandeling was paar minuten met dun laag je modder. Niet professioneel. Communicatie verliep zeer gebrekkig in commando's. Omdraaien, zitten, liggen, staan enz. enz. Wij stonden zo weer buiten. Voor ons nooit meer, wat een teleurstelling!
Geen.
Onprofessionele, zeer korte behandeling. Geen normale communicatie mogelijk.
Waardering:
1.0 2.0
|
Te rumoerig slechte organisatie en niet hygienisch
Het is daar heel erg rumoerig, geen ontspannen relaxte rustige sfeer. Alles gaat uit losse hand, slechte organisatie, als je wordt gemasseerd in een rommelige ruimte waar een ander handdoeken staat te vouwen en de massagetafel een gescheurde bank is waar handdoeken op liggen waar de vorige behandelaar op heeft gelegen. Ook lopen de behandelaars daar rond in strakke leggings en t shirts waar een vette buik onder hangt, ziet er zweterig en onhygienisch uit. Massages zijn niet professioneel het lijkt alsof ze maar wat doen. In de hammam wordt je vluchtig ingezeept en dan de volgende weer, het lijkt wel een fabriek, lopende band, nee het is niet ontspannen, ze willen teveel mensen tegelijk behandelen en kunnen dat gewoon niet aan, het gaat om snel geld verdienen daar, de hoogste prioriteit is duidelijk niet het ontspannen van de mens.
Bazin is vriendelijk doch oogt gehaaid, de rest vh personeel verstaat vrijwel geen Nederlands en kijkt nors.
Chaotisch, niet hygienisch, rumoerig, te druk
Waardering:
1.0 2.0
|
hammam en groupon
Op zich schoon, aardige mensen, maar wel druk. Ik vond alleen de grouponactie wat misleidend. Er stond basisarrangement, maar dit was een ander arrangement dan op de site stond. Was dus alleen entree en een modderbehandeling van 5 minuten. Door bijbetaling wel massage en inzepen gehad, maar werd al met al toch erg duur.
aardige mensen. Goed ontvangst. Massage was erg goed.
wel duur voor wat je krijgt.
Waardering:
3.0 6.0
|
Geld niet waard
D.m.v. de Groupon actie kennis gemaakt met de Hammam, maar zelfs het bedrag van de actie niet waard. Wij hadden een 'luxe' arrangement. De zeepzakbehandeling duurde 10 minuten, hoofdhuidmassage niet eens 5 minuten en gewoon waar iedereen bij zat. Tussendoor werd er even een spul op je gezicht gesmeerd (moest de gezichtsbehandeling voorstellen). Als ik dit had geweten had ik de Groupon voucher nooit gekocht. Ohja er werd gezegd neem een scrubwashand mee. Dus gekocht bij de Kruidvat, bleek deze niet goed te zijn en hadden we toch echt een betere nodig, toch maar aangekocht bij hun evenals de scrubbehandeling. Zat niet bij het arrangement, dus moesten we ook nog eens bijbetalen. Voor mij niet meer. Dit soort uitjes zijn voor je rust en ontspanning, ik dit hier heb helaas niet kunnen ervaren.
Waardering:
1.0 2.0
|
hammam behandeling
Het was verrukkelijk
alles is schoon en schoon
geen
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Afrikaanderplein Zwembad(7.8/10.0)0.8km
Rotterdam - Jacominastraat 41
 
 
Charlois Zwembad(7.6/10.0)1.9km
Rotterdam - Gooilandsingel 7
 
 
Recreatiebad IJsselmonde(8.0/10.0)2.4km
Rotterdam - Dwarsdijk 10
 
 
Tropicana(8.2/10.0)2.6km
Rotterdam - Maasboulevard 100
 
 
Exploitatiemaatschappij Oostelijk Zwembad(7.4/10.0)3.2km
Rotterdam - Gerdesiaweg 480
Faciliteiten: Begeleiding, Duikplank, Receptie, Toezicht, Zonnebank
Soort zwembad: Openbaar, Sportfondsenaccommodaties, Verwarmd
 
 
De Kikkersprong(8.0/10.0)5km
Rotterdam - Van Maanenstraat 8
 
 

Plaatsen in de buurt

Capelle Aan Den Ijssel - Heerjansdam - Heinenoord - Krimpen Aan De Lek - Krimpen Aan Den Ijssel - Lekkerkerk - Nieuwerkerk Ad Ijssel - Oud Beijerland - Pernis Rotterdam - Ridderkerk