Zoek op je postcode

Aquayara tussen de Vaarten

5.9 / 10.0
(2 stemmen)
Operetteweg 102
1323VE Almere
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0365409237
52.3628055.188673
2 2.9948186528497 12 5.9
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Reviews

Plaats een review
|
Slechte begeleiding, zeer onvriendelijk management
Per herhaling worden lestijden aangepast. Voor ons zesjarig dochter al driemaal in één jaar. Na een laatste aanpassing waarin de lestijd aanvangt om 17:30 (voor een zesjarige dame) direct onze opzegging doorgegeven gezien wij dit tijdstip (en de hoeveelheid wijzigingen) onacceptabel vinden. Aquayara, in de persoon van mevrouw ten Holte, stelt zich vervolgens zeer onredelijk/onbegripvol en erg klantonvriendelijk op. Gevolg is het dreigen met een incassotraject om een bedrag van 24.50.
Je kan meekijken tijdens de lessen
Zeer onvriendelijk management, lestijden worden frequent aangepast zonder rekening te houden met (de leeftijd van) de kinderen in kwestie, erg warm in de zomerperiode, kinderen krijgen niet de juiste aandacht waardoor ze er lang over doen om af te kunnen zwemmen de beloofde zwemgarantie vervalt altijd wanneer je de kleine lettertjes goed leest
Waardering:
1.0 2.0
|
slecht
Slechte zwemschool. Staan niet open voor communicatie met ouders.(Adriana) Regels worden ter plekke bedacht en veranderd. Kind zit nu al bijna 1.5 jr jn zelfde niveau. Zou allemaal aan kind liggen. Kan niet gekeken worden naar wat hun eigen bijdrage is. Ineens is de zwemgarantie komen te vervallen omdat kind niet voldoende mee komt en er al langer dan 1.5 jr zwemt.
Geen
Te veel om op te noemen. Tweede kind gaat hier echt niet heen!
Waardering:
1.0 2.0
|
Alleen maar aandacht voor je geld!
Deze zwemschool is werkelijk niemand aan te raden. De administratie is een puinhoop, waardoor je steeds weer onterechte aanmaningen krijgt toegestuurd. Ook het tempo van de lessen is bedroevend. Na 1.5 jaar zwemen de kinderen nog steeds maar kleine stukjes, waardoor het echt veel te lang duurd voordat ze eenmaal mogen afzwemmen. Het is voor mij duidelijk: de beheerders hebben alleen maar aandacht voor het geld dat ze van je krijgen, de kinderen zijn van ondergeschikt belang. Zoek een andere zwemschool als je je kind met een fijn gevoel aan een zwemdiploma wilt helpen..
je kan kijken
zeer slechte communicatie geen interesse in de vorderingen van je kind, maar alleen in je geld na ruim 1.5 jaar nog geen zicht op diploma terwijl ze echt wel goed zwemt!
Waardering:
1.0 2.0
|
Slecht en onbetrouwbaar
Mijn dochter heeft extreem lang (2,5 jaar, tegen de 100 lessen) gedaan over haar A-diploma. Ondanks dat op enig moment een "diplomagarantie" werd ingevoerd vanaf 1,5 jaar les of 60 lessen, is de zwemschool deze garantie (geen maandelijkse bijdrage meer) nimmer na gekomen. Ook andere afspraken worden steevast niet nagekomen.
Water zonder f met weinig chloor
Slechte school en komt afspraken niet na. School heeft slechts een doel, zoveel mogelijk incasseren.
Waardering:
1.0 2.0
|
zeer ontevreden
ons zoontje al 8 maanden op hetzelfde niveau. als je vragen gaat stellen dan worden ze boos en geiriteerd. slechte communicatie inderdaad lestijden wijzigen zomaar en het is take it or leaf it! ik heb per ongeluk een interne mail over onze situatie ontvangen. ik kan jullie vertellen daar lusten de honden geen brood van! ze hebben nu de regeling van met 5 starten in 18 maanden je a diploma, maar ze vertellen dat er zoveel maanden wachttijden zijn, dus je schrijft op tijd in en ineens kan je al terecht, foetsie speciale regeling!
je kan kijken
slechte communicatie. niet luisteren naar wensen van ouders. als je vragen gaat stellen ben je maar lastig. blij dat ze van je af zijn als je meld dat je naar een andere zwemschool over stapt. MENSEN WEES GEWAARSCHUWD DOE U KIND HIER NIET MEER OP ZWEMLES OF U WORD GEBRUIKT ALS MELKKOE!
Waardering:
1.0 2.0
|
Prima zwemschool in muziekwijk
Tot nu toe zijn we zeer tevreden over de locatie in de muziekwijk? We hebben een zoontje die wat extra aandacht nodig heeft en door de kleine groepjes is dat ook haalbaar. Vanaf de eerste les, gaat hij met sprongen vooruit. Wij zijn meer dan tevreden in ieder geval.
Kleine groepjes. 1 leerkracht op 4 kinderen, maar ze zijn altijd met 2 groepen in het water. Je ziet dan ook wel dat ze allebei aandacht hebben voor je kind. De leerkracht zit in het water, dus staat niet aan de kant aanwijzingen te geven.
Soms wel vaak dezelfde oefeningen, maar aan de andere kant is herhaling ook goed voor de conditie opbouw en techniek. Het heeft niks met zwemmen zelf te maken, maar de kleedkamers zijn vaak erg warm.
Waardering:
5.0 10.0
|
Geen aanrader
Onze dochter is al ruim 2 jaar bezig voor haar A-diploma en nog heeft ze deze niet. Ze zwemt beter dan ik.(a+b)Veel dezelfde oefeningen en op afzwem punten wordt maar weinig geoefend. Mijn dochter heeft nu twee keer moeten proefzwemmen en beide keren niet gehaald?!
lekker dichtbij
Weinig aandacht voor kind Langzame voorruitgang bij het kijkgedeelte is het veel te warm en vaak heel muf
Waardering:
2.0 4.0
|
slechte zwemschool
ons kind zwemt al langer dan 2 jaar en mag nog niet afzwemmen
kleine groepjes en je kan meekijken
Aquayara Almere heeft een slechte administratie en communicatie en dat merk je ook in het resultaat van je kind. Een kind wat al bijna 2 jaar zwemt moet zijn zwemdiploma kunnen halen, ik weet nu dat veel andere kinderen die daar ook zwemmen al meer 2,5 jaar zwemmen en nog geen A diploma hebben ... ga toch maar naar een andere zwemschool zoeken, wil geen 1000 euro betalen voor een A diploma.
Waardering:
1.0 2.0
|
slechte zwemschool
Slechte administratie en nog slechtere communicatie, ondank kleine groepjes zwemt onze zoon al langer dan 2 jaar en nog mag hij niet afzwemmen. Ook van andere ouders hoor ik dat ze langer dan 2 jaar moeten zwemmen voordat ze mogen afzwemmen, dat is erg lang van een A diploma
je mag mee kijken
slechte communicatie, slechte administratie en kinderen krijgen niet de juiste aandacht waardoor ze er lang over doen om af te kunnen zwemmen
Waardering:
1.0 2.0
|
goed les
mijn zoontje zwemt nu enkele maanden bij aquayara,en krijgt goed les in een groepje van vier kinderen maximaal. Ze zijn goed met kinderen met een handicap. Wat dat betreft ben ik zeer tevreden,ga zo door. Waar ik wel over struikel is dat er lesgeld betaald moet worden als er geen les gegeven wordt. Dan mag je in de zomer twee extra lessen plannen maar dat weegt niet op bij alle gemiste lessen waar toch voor betaald is FOUTJE!!!!.
Goede les, Schone kleedkamers goed zicht voor de ouders om de prestatie van hun kinderen te zien, vooral van boven af.
De lesgelden van de gemiste lessen doordat het zwembad dicht is te compeseren
Waardering:
4.0 8.0
|
Perfect!
Goede zwemschool! Voor mij zeker 1 van de betere in Almere. Gewoon een leszwembad en geen gezeur erom heen en met naar patat ruikende kleedkamers.
Kleine groepjes. Op de hoogte gehouden via internet met eigen log-in. Kleedkamers zijn schoon. Goede instructeurs.
Kan er erg warm zijn.
Waardering:
5.0 10.0
|
Niet aan te raden
Mijn zoontje zwemt nu meer dan een half jaar bij aquayara
kleine groepjes, ook mogelijkheid tot priveles voor niet zo'n hele hoge prijs
Administratief niet op orde. Er worden verkeerde bedragen afgeschreven, lessen worden gewijzigd (tot 3x aan toe in een half jaar) zonder dat de ouders daar van op de hoogte worden gebracht en dit pas merken/weten 5 minuten voor de les of tijdens de les. Niemand neemt de verantwoordelijkheid hiervoor en wijst naar elkaar.
Waardering:
2.0 4.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Zwembad Almere-Stad(7.6/10.0)1.2km
Almere - Johann Sebastiaan Bachweg 3
 
 
Zwembad Almere-Haven(7.2/10.0)3.5km
Almere - Parkwerf 137
 
 
Sportcentrum de Meent(8.0/10.0)8.1km
Huizen - Graaf Wichman 177
Faciliteiten: Fitnesscentra, Horecagelegenheid, Receptie, Toezichthouders, Tribune, ...
Soort zwembad: Buitenbad, Instructiebad, Openbaar, Recreatief, Sportcentrum, ...
 
 
Sijsjesberg(7.6/10.0)8.2km
Huizen - Ericaweg 24
Faciliteiten: Receptie, Restaurant, Toezicht, Toezichthouders
Soort zwembad: Openbaar, Recreatiebad, Sporthal
 
 
Zweminstituut Siemons(6.6/10.0)12.3km
Weesp - Klein Dijkland 14
Faciliteiten: Begeleiding
Soort zwembad: Openbaar, Sportcentrum, Verwarmd, Zwemschool
 
 
De Biezem(8.0/10.0)12.6km
Laren NH - Schapendrift 64
Faciliteiten: Begeleiding, Douche, Glijbaan, Ligweide, Stroomversnelling, ...
Soort zwembad: Buitenbad, Instructiebad, Recreatief, Sporthal, Verwarmd, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

Abcoude - Baarn - Diemen - Eemdijk - Hilversum - Huizen - Laren Nh - Loosdrecht - Weesp - Zeewolde